De industrie spreekt dan ook steeds vaker over een “deurtelefoon” die u vlot aan de specifieke eisen van uw appartements-, kantoor- of bedrijfsgebouw aanpast. De Wizard Elegance van Fasttel is zo’n voorbeeld.

Fasttel wil met deze deurtelefoon voor moderne toegangscontrole opnieuw trendsetter zijn. De Elegance pakt immers uit met een aantal eigenschappen die absoluut uniek zijn voor parlofoons/videofoons. Het begint met de ongekende flexibiliteit van het aantal drukknoppen en de naamaanduiding daarvan. Ook inzake design is er voor elk wat wils. Hou je van Classy Chique, basic clean of meer uitbundig? Vier uw creativiteit dan bot en ontwerp uw eigen Wizard Elegance-deurtelefoon. De ingebouwde LED-verlichting licht dit geheel volledig in een kleur naar wens uit.

Technieker past Fasttel-deurtelefoon aan vanop afstand

Iedere Wizard Elegance is uitgerust met 4 touchknoppen en een toetsenbord welke standaard onzichtbaar zijn. De installateur bepaalt bij aankoop wat er geactiveerd moet worden. Indien de eindgebruiker later een andere configuratie voor toegangscontrole wenst, dan dient deze enkel eenmalig een licentie te kopen waarna Fasttel de update op afstand kan uitvoeren. Zo levert Fasttel dus een deurtelefoon die 8 configuraties in 1 toestel verzamelt (1-2-3-4 knoppen zonder en met toestenbord).

Een zeer flexibele deurtelefoon/parlofoon/videofoon

Afhankelijk van uw wensen van toegangscontrole is de Wizard Elegance van Fasttel beschikbaar met:

  • Enkel een audiosignaal
  • Een zwart-wit-camera
  • Een kleurencamera

De flexibele aansluitmogelijkheden laten toe de Wizard Elegance van Fasttel in elke omgeving te integreren:

  • Rechtstreeks op een analoge binnenlijn van iedere telefooncentrale
  • Rechtstreeks op een analoge telefoonlijn, bijvoorbeeld in een lift
  • DECT-module voor draadloze integratie op de DECT GAP-basis
  • GSM/SIMbox bij gebruik aan een telefoonlijn of bekabeling
  • Integratie met VOIP (voice over IP)

Al deze mogelijkheden zorgen ervoor dat gebruikers de toegang na een beloproep probleemloos kunnen controleren vanop een vast toestel, een mobiel telefoontoestel of een gsm/smartphone.

Gelijkaardige artikels

Alles bekijken

Stock Luyckx wilde na enkele drieste inbraken komaf maken met de kwetsbaarheid van het bedrijf. Nu beschikt de stock over een state-of-the art intelligent camerabewakingssysteem.

In de eerste zes maanden van 2011 kregen 105 apothekers gewapende overvallers over de vloer.

Vooral de daling in Brugge en Kortrijk valt op, respectievelijk -21,13% en -48,12%. Volgens Unizo heeft dit te maken met de inzet van videobewakingsapparatuur.