De P55-reeks mikt op kopers die op zoek zijn naar prijsvriendelijke videobewakingsapparatuur voor kleinere bedrijfsruimtes, winkelcentra of hotel lobbies.

Het brede aanbod AXIS-camera’s laat Campro-beveiliging toe om binnen uw wensen en budget een alarmsystemen met een kwaliteitsvolle ip-camera voorstellen.

AXIS P55 ip-camera: inbraakbeveiliging tegen een scherpe prijs

Vergeleken met de vorige generatie P55-beveiligingscamera’s mogen we de nieuwste versies “slimmer” noemen. Met audiodetectie en de functie “advanced gatekeeper” kan deze bewakingscamera (dome camera) automatisch objecten in de bewakingszone ontdekken en erop inzoomen. Ook andere video-analyse-software kan makkelijker naar de camera’s gedownload worden.

Verschillende modellen in het Axis P55-dome-camera-aanbod

  • De Axis P5514 is het instapmodel dome camera en ideaal voor inbraakbeveiliging voor kleinere bedrijfsruimtes, shoppingcentra of hotel lobbies. Het is een HDTV 720p-camera met 12x optische zoom en IP51-stofprotectie.
  • De P5515 bevat dezelfde eigenschappen maar mikt op een HDTV 1080p-resolutie wat scherpere camerabeelden oplevert.
  • De P55-serie is eveneens beschikbaar voor outdoor camerabewaking. De P5514-E en P5515-E hanteren de IP-66-norm inzake cameraprotectie. Dit betekent dat u deze camera ook probleemloos gebruikt in regenachtige of vochtige omstandigheden, wind en sneeuw.

Met de nieuwe Axis P55 IP-camera / dome camera bouwt Axis aan een brede portfolio beveiligingscamera’s voor de opbouw van intelligente cctv-oplossingen (closed circuit television). Naast de P55-reeks is er de P56-reeks (veeleisende mid-range-videoapparatuur), de Q61-reeks (het technische pareltje voor inbraakbeveiliging waarin camerabeveiliging een topprioriteit is) en de V59-serie die focust op live streaming en webcasting.

Gelijkaardige artikels

Alles bekijken

Stock Luyckx wilde na enkele drieste inbraken komaf maken met de kwetsbaarheid van het bedrijf. Nu beschikt de stock over een state-of-the art intelligent camerabewakingssysteem.

In de eerste zes maanden van 2011 kregen 105 apothekers gewapende overvallers over de vloer.

Vooral de daling in Brugge en Kortrijk valt op, respectievelijk -21,13% en -48,12%. Volgens Unizo heeft dit te maken met de inzet van videobewakingsapparatuur.