De Geovision GV-SD200 is een speed dome ip-camera.

  • Dome >bewakingscamera: dit betekent dat alle kabels netjes in de behuizing verstopt zijn waardoor ze niet onklaar kunnen gemaakt worden door vandalen
  • IP-camera (ook netwerkcamera genoemd): de camera gebruikt het internet protocol voor het doorgeven van foto’s en video of voor het instellen van de GV-SD200 vanop afstand
  • Speed dome of PTZ (Pan, Tilt, Zoom): de lens is niet vast gefocust op 1 locatie, maar beweegt zodat ze een ruimer beveiligingsgebied bestrijkt

Met deze eigenschappen beveiligt u met één camera een ruimte of gebied waar u anders meerdere camera’s voor zou moeten opstellen.

Verdere specificaties van de GV-SD200

Deze full hd Geovision speed dome ip-camera beschikt over een variabele pan/tilt-snelheid gaande van een snelle 400° per seconde tot een trage draaisnelheid van 5° per second met 0.225° pan-accuraatheid. Dankzij de 360°-rotatie en -10°~190° tilt-beweging monitort u mensen of objecten die zich ook recht onder de camera bevinden.

U kan op de GV-SD200 maxiaal 256 presets instellen voor nauwkeurige afstelling op specifieke locaties of omgevingen. Daarnaast kan u 8 sequences, 4 auto-pan-modi en 4 bewegingstrajecten instellen waardoor u deze PTZ-camera (Pan, Tilt, Zoom) ook automatisch een vooraf ingesteld traject kan laten volgen.

De GV-IP Speed Dome beschikt over 4 alarm-inputs and 2 alarm relay outputs. Het alarm management kan u ook via een netwerk instellen.

Beschikbaar in 2 versies:

  • GV-SD200 = indoor
  • GV-SD200-S = outdoor

Gelijkaardige artikels

Alles bekijken

Stock Luyckx wilde na enkele drieste inbraken komaf maken met de kwetsbaarheid van het bedrijf. Nu beschikt de stock over een state-of-the art intelligent camerabewakingssysteem.

In de eerste zes maanden van 2011 kregen 105 apothekers gewapende overvallers over de vloer.

Vooral de daling in Brugge en Kortrijk valt op, respectievelijk -21,13% en -48,12%. Volgens Unizo heeft dit te maken met de inzet van videobewakingsapparatuur.