Scherpe beelden in alle omstandigheden een noodzaak? De nieuwe Q61-serie is één van de meest compacte en snelste PTZ-beveiligingscamera’s (pan – tilt – zoom) op de markt. Met een 30x optische zoom, een HDTV 1080p-resolutie, Lightfinder technology en Wide Dynamic Range (130dB) past deze dome-camera in het cctv-bewakingssysteem waarnaar u op zoek bent.

AXIS Q61 dome camera: een technische pareltje

De AXIS Q61 PTZ dome netwerkcamera past in de meest veeleisende videobewakings-apparatuur voor bedrijven, shopping centra of op openbare plaatsen waarbij een hoge resolutie (tot HDTV 1080p) noodzakelijk is. Dankzij de snelle en precieze pan/tilt/zoom-mogelijkheden kan deze beveiligingscamera een breed gebied afzoeken en tegelijk de scherpte van de camerabeelden behouden. Het is ook een van de weinige cctv (closed circuit television)-camera’s die tot 20° in de hoogte een omgeving kan monitoren. Slim opgesteld kan één ip-camera hierdoor bijvoorbeeld 2 verdiepingen bewaken. De Q61-camera is uitgerust met de innovatieve Lightfinder-technologie en “wide dynamic range”-functionaliteit zodat ook in moeilijke lichtomstandigheden kwaliteitsvolle videobeelden beschikbaar zijn. De electronische beeldstabilisatie zorgt bovendien voor betere camerabeelden bij hogere windkracht.

Unieke Axis’ Speed Dry-functie

Speed Dry is een trilfunctie die druppels op de Q61 dome camera makkelijk verwijdert. Zo kunnen alarmsystemen met een camera ook bij regen scherpe camerabeelden doorsturen. Met de Speed Dry-functie kan u ook makkelijk uw camera “droogtrillen” nadat u hem met een hogedrukreiniger reinigde. Ideaal voor een cctv-installatie met een outdoor component.

Gelijkaardige artikels

Alles bekijken

Stock Luyckx wilde na enkele drieste inbraken komaf maken met de kwetsbaarheid van het bedrijf. Nu beschikt de stock over een state-of-the art intelligent camerabewakingssysteem.

In de eerste zes maanden van 2011 kregen 105 apothekers gewapende overvallers over de vloer.

Vooral de daling in Brugge en Kortrijk valt op, respectievelijk -21,13% en -48,12%. Volgens Unizo heeft dit te maken met de inzet van videobewakingsapparatuur.