De voordelen van de Campro 3G-camera op een rijtje:

  • Geïnstalleerd op enkele minuten
  • Geen telefoonlijn: werkt via 3G of GPRS
  • Geen elektriciteitskabel: tot 20 uren autonomie dankzij de ingebouwde batterij
  • Opslag op een interne SD-kaart
  • Haarscherpe hoge resolutiebeelden (2048*1536)
  • Toegang via een beveiligde pagina via een pc of smartphone met internetverbinding – ook ftp en e-mail mogelijk voor ophalen van de beelden

Met een hoge resolutie (2048×1536) megapixelcamera en verwisselbare lenzen, heeft de Campro 3G-camera een enorme flexibiliteit. Video motion detectie laat toe voertuigen of personen te identificeren. Alles wat nodig is om de beelden uit Campro 3G-camera te krijgen is toegang tot het internet, met een PC of een smartphone. Een wachtwoord beveiligt uw toegang.

Eenvoudige opslag van beelden

Met de interne SD-kaart kunnen duizende afbeeldingen worden opgeslagen. Ook via FTP en e-mail kan u deze beelden bekijken, opnames activeren of enkele afbeeldingen opslaan. Alle foto’s kunnen off-line worden verwerkt met behulp van extra, gratis software.

De Campro 3G-camera kan worden gebruikt als een handheld-apparaat voor snelle inzet of voor incident management. Met een ingebouwde batterij kan de camera tot 20 uur gebruikt worden. De Campro 3G Camera is bij uitstek geschikt voor permanente of tijdelijke installaties met de extra flexibiliteit om op enkele minuten verplaatst te kunnen worden.

Gelijkaardige artikels

Alles bekijken

Stock Luyckx wilde na enkele drieste inbraken komaf maken met de kwetsbaarheid van het bedrijf. Nu beschikt de stock over een state-of-the art intelligent camerabewakingssysteem.

In de eerste zes maanden van 2011 kregen 105 apothekers gewapende overvallers over de vloer.

Vooral de daling in Brugge en Kortrijk valt op, respectievelijk -21,13% en -48,12%. Volgens Unizo heeft dit te maken met de inzet van videobewakingsapparatuur.