Codeklavier, badgelezer of fingerprint scanner: Campro helpt u kiezen

Dagdagelijks worden er meldingen gemaakt van personen die zich ongewild toegang verschaffen tot bedrijven en privé woningen. Toegangscontrole is dan ook één van de belangrijkste elementen in het veilig houden van uw bedrijfspand, parking, woning of appartementsgebouw. Het geeft u de volledige controle over wie tot welke plaatsen toegang krijgt in uw pand. Toegangscontrole kan op heel wat verschillende manieren. Campro verdeelt en installeert diverse systemen voor toegangscontrole oa SALTO, PAXTON, SUPREMA en 2N.

  • Eenvoudige oplossingen voor particuliere woningen of appartementen
  • Betrouwbare toegangsbewaking voor parkings, kantoren of bedrijfsgebouwen
  • Tot slimme systemen voor hoogbeveiligde gebouwen of ruimtes

Zo bepaalt u op elk moment wie, waar en wanneer binnen mag.

Toegangscontrole voor wie verder denkt

Installaties voor toegangsbeveiliging worden vaak gecombineerd met andere onderdelen van een globale bewakings- of beveiligingsoplossingen. Campro adviseert u graag over integratiemogelijkheden met tijdsregistratie, camerabewaking of zelfs nummerplaatherkenning.

Kies een op maat ontworpen toegangscontrole

Er zijn talloze systemen van toegangscontrole. Wij kiezen ervoor om enkel met gerenommeerde merken te werken zoals UTC, SALTO, Paxton en 2N. Deze merken worden eventueel onderling met elkaar gecombineerd. Zo krijgt u de toegangscontrole die volledig aan uw situatie is aangepast. Of het nu gaat om een kleine woning, een enorm appartementsgebouw, parkings of een bedrijvencomplex, er is voor iedere toegangscontrole een aangepast oplossing.

  • Wenst u voor uw privé woning enkel een toegangscontrole aan uw deur? Is uw woning door een muur omgeven en kiest u enkel voor een toegangscontrole aan de poort? Wenst u als bedrijfsleider een volledig toegangscontrolesysteem voor verschillende gebouwen, afdelingen of bepaalde zones binnen uw firma?
  • Over hoeveel deuren en hoeveel bezoekers gaat het?
  • Kiest u voor toegang met badge, fingerprint scanner of met een codeklavier?
  • Gaat u voor slimme toegangscontrole die vanop PC of via andere systemen beheerd wordt?
  • Wenst u uw toegangscontrole te koppelen aan bijvoorbeeld tijdsregistratie voor werknemers, nummerplaatherkenning en/of camerabewaking?
  • Welke rapporten wenst u uit het systeem te kunnen halen?
  • Wilt u bijvoorbeeld van bezoekers een historiek van vorige bezoeken kunnen opvragen?

Deze en nog heel wat andere mogelijkheden worden met u besproken zodat u perfect dat toegangscontrolesysteem heeft dat passend is bij uw woning of bedrijf. Neem contact op via info@campro.be

Offerte, bestelling en installatie

Uw pand, appartementsgebouw, parking of privéwoning wordt eerst volledig in kaart gebracht. Er wordt naar u geluisterd en er wordt bepaald waar u welke toegangscontrole wenst. Daarna krijgt u een offerte zodat u onmiddellijk een overzicht hebt over het kostenplaatje. Wij werken uitsluitend met onze eigen installatiedienst, waardoor de kosten gedrukt worden. De installatie gebeurt op een dag die u zelf uitkiest. Bij het installeren krijgt u de nodige uitleg hoe het systeem werkt, zodat u er onmiddellijk kunt op vertrouwen. U kunt ook na de installatie bij ons terecht voor de afterservice.

Voor doe-het-zelvers

Misschien bent u technisch aangelegd en wilt u zelf uw toegangscontrole installeren? Dat kan perfect. Ga hiervoor kijken naar de webshop www.camproshop.com  U vindt er al het nodige materiaal en u krijgt een grondige uitleg voor de installatie.

Op elk moment weten wie er zich waar in uw pand bevindt is belangrijk. Wij willen deze zorg uit uw handen nemen. Samen met u installeren wij het toegangscontrolesysteem dat voor 100% doet wat het voor u moet doen.

Wilt u graag op afstand met bezoekers communiceren? Een intercom is dan ideaal. U kunt bijvoorbeeld vragen wie er voor de deur staat voordat u de deur opendoet. Of u kunt zien wat er voor uw woning gebeurt. Er bestaan veel verschillende soorten intercoms. Wij hebben een nieuw merk in ons assortiment, namelijk de 2N intercoms. Lees er snel meer over!

Wie zijn 2N?

2N is een internationaal bedrijf. Zij ontwikkelen en produceren unieke producten die gebruikt worden in de ICT en fysieke beveiliging. Het grootste deel van hun assortiment bestaat uit (IP) video intercomsystemen voor zowel industrieel als privaat gebruik. Ook intercoms voor specifieke situaties, zoals in nood of ter toegangscontrole, hebben zij in hun assortiment. Een 2N intercom kan eenvoudig analoog zijn, om aan te sluiten op een telefooncentrale. Maar er is ook een geavanceerder systeem met een camera en deuropener. Het IP-intercomsysteem kan ook uitgebreid worden met een bewegingssensor of touchscreen. Omdat de systemen modulair opgebouwd worden, zijn de 2N intercoms eenvoudig te koppelen aan een bestaand systeem. Er is dus altijd een intercomsysteem dat bij uw wensen past.

Voordelen van een 2N intercom?
Waarom zou u kiezen voor een intercom van 2N? De intercoms van 2N hebben veel voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

° Video intercom: via het camerasysteem in uw intercom ziet u in HD-kwaliteit wie er voor uw deur staat. De verborgen camera heeft ook nachtzicht. Zo heeft u dag en nacht zicht op bezoekers.
° Terugspreekfunctie: u kunt eenvoudig met bezoekers communiceren door de terugspreekfunctie waar 2N intercoms over beschikken.
° Veelzijdigheid: de intercoms van 2N hebben veel opties:
° Niet-storen modus: u kunt een niet-storen modus instellen zodat u in de nacht niet gestoord zal worden.
° Audio-video antwoordapparaat: bezoekers kunnen voor u een audio- of videobericht achterlaten wanneer u niet thuis bent.
° Smart home koppeling: u kunt de 2N intercoms koppelen aan uw smart home systeem. Zo heeft u alle controle over lichten, airco, verwarming en/of beveiligingssysteem in één.

2N intercoms bij CAMPRO

Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Dit doen wij al sinds 2004.
Door onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat u met deskundige en betrouwbare vakmensen te maken heeft. Maar niet alleen onze medewerkers zijn deskundig, ook onze producten zijn van topkwaliteit! Vandaar de keuze om het merk 2N op te nemen in ons assortiment. Heeft u interesse in een 2N intercom? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst!