Industriële bewaking

U wilt een professionele firma die uw fabrieksterreinenwerfmagazijnproductiehal, kantoorgebouw, casino of welke locatie ook bewaakt? Bewakers met of zonder hond staan dag en nacht ter uwer beschikking.
Het getrainde hondenteam telt meerdere hondenmeesters en getrainde honden die gespecialiseerd zijn in hun opdrachten.

Een alarm in uw bedrijf of bij u thuis? Wij staan 24/7 voor u klaar. Zodra er zich een alarm voordoet, zijn we in de kortste tijd bij u ter plaatse om de situatie te controleren. Nadien waarschuwen we de politie, indien nodig en volgt er altijd een rapportering.

U wilt diefstal aanpakken of voorkomen, zonder de rust in uw winkel op het spel te zetten?
Onze winkelinspecteurs zijn opgeleid om probleemsituaties tijdig te herkennen en om ze op een rustige, aangename en serene manier aan te pakken.

Event Security

U organiseert een beurs, veiling, premièrevoorstelling, festival of een ander evenement? Een grondige, maar respectvolle persoonscontrole is de eerste stap in een veilig en vlekkeloos verloop van uw evenement.

Onze mensen beschikken over de kwalificaties om bezoekers te controleren. Dankzij onze ervaring voeren we elke controle op een serene manier uit.

Het kleinste incident kan de sfeer tijdens uw evenement verstoren. Wij helpen u om die sfeer te behouden. Dankzij hun rustige aanpak en sociale omgang voorkomen onze mensen conflicten. Doet er zich toch een probleem voor? Dan lossen we dit op met de minste hinder.

Het succes van uw evenement wordt mee bepaald van bij de aankomst van uw bezoekers op de parking. Onze mensen begeleiden iedereen naar de juiste parkeerplaats en verzekeren zo een vlot parkingbeheer. Het toezicht tijdens het event geeft uw bezoekers een gerust gevoel. Na het evenement zorgen we dat iedereen op een geordende en veilige manier de parking kan verlaten.

Bij een evenement komen heel wat waardevolle voorwerpen kijken. Denk maar aan geluids- en verlichting apparatuur voor een beurs of festival, dure (kunst)voorwerpen voor een veiling, enzovoort. U kunt bij ons terecht voor toezicht (al dan niet met hond) op al deze apparatuur en voorwerpen. En dat voor, tijdens en na uw evenement. Zo vermijdt u een wrange nasmaak achteraf.

Body Guarding

U bent drager van belangrijke documenten of waardevolle goederen, en U wenst een bodyguard aan uw zijde, of U en uw gezin hebben nood aan extra bescherming? Een belangrijk rode loper evenement of andere druk bijgewoonde verplichtingen? Onze bodyguards garanderen uw veiligheid en discretie in alle omstandigheden.

Wij beschikken over Bodyguards met een juiste aanpak. Dankzij hun ervaring zijn ze op elke situatie voorbereid en beschikken ook over de nodige kennis etiquette, defensief rijden en confidentieel handelen. Uw veiligheid en privacy wordt in alle mogelijke situaties verzekert.