Meer veiligheid met een mix van mogelijkheden

Veiligheid en facility management heeft zich ontwikkeld tot een complex geheel van operationele functies, die allemaal beheerd moeten worden met de veiligheid van personeel, bezoekers en eigendommen als prioriteit. Factoren die deze complexiteit bepalen zijn talrijk: meerdere afdelingen, afgelegen locaties, flexibele werktijden, aantal werknemers en bezoekers, evenals veranderende behoeften.

Daarom is alleen een geïntegreerde oplossing in staat om te gaan met deze evolutie: facility en security managers een duidelijk overzicht en controle geven over deze verschillende functies. Stelt u zich voor, één interface die beheer en controle toelaat – ter plaatse of op afstand – van uw beveiligingsbehoeften aangaande inbraak- en branddetectie, videobewaking en toegangscontrole.

Bedenk verder dat deze verschillende technieken naadloos geïntegreerd zijn, waardoor gebeurtenissen geverifieerd worden door middel van videostreams, en dat koppelingen tussen toegangscontrole, inbraak- en branddetectie de veiligheid van mensen verhoogt. Advisor Management software biedt u precies deze zaken. Hierdoor weet u exact wie het gebouw, wanneer en waar betreedt. In combinatie met geïntegreerde videobewaking kan het personeel het gebouw real-time monitoren en daarmee zorgen voor een veiligere en meer beveiligde omgeving voor iedereen.

Een slimme manier om eenvoud na te streven

Advisor Management software

• Een intuïtieve grafische gebruikersinterface, die dynamische plattegronden biedt.
• Slechts één interface voor meerdere taken: Toegangscontrole, Digitale Video, Inbraak- en Branddetectie op één scherm. Een uniforme manier om de gebruikersrechten toe te wijzen, ongeacht de complexiteit van het beveiligingssysteem. De mogelijkheid om bezoekers te registreren en te volgen in het gebouw of terrein, draagt bij aan de veiligheid van personeel en gebouwen.
• Gebruikers krijgen de mogelijkheid om ad hoc rapporten te creëren of aan te passen, dankzij de geavanceerde rapportagemogelijkheden.
• Real time client synchronization en het automatisch opslaan van veranderingen.
• Extra functionaliteit tussen apparaten met behulp van automatische acties.
• Opschalen naar meerdere sites, talen en gebruikers
• Efficiënte alarmafhandeling…

Digitale videobewaking

Advisor Management software ondersteunt een breed scala aan TruVision digitale- en netwerk-videorecorders. In aanvulling op de kwaliteit, het gebruikersgemak en de betrouwbaarheid van deze videoproducten, stelt hun integratie in Advisor Management software systeembeheerders in staat om direct toegang te krijgen tot live en opgenomen video, alsook het verstrekken van directe visuele controle van de gebeurtenissen en alarmen. Pan-, Tilt- en Zoom-ondersteuning voor camerasystemen vereenvoudigen het beheer. Hierdoor hoeven de medewerkers zich op slechts één interface te focussen zodat zij niet meerdere afzonderlijke systemen hoeven te beheren. Dit maakt uw veiligheidsopstelling meer efficiënt, snel en betrouwbaar, en het bespaart kostbare tijd en geld.

 

Inbraakdetectie

Advisor Management software ondersteunt ATS Master en Advisor Advanced bedieningspanelen. Het biedt alarmbeheer gecombineerd met video, om elk alarm snel en efficiënt op te lossen. Het is gemakkelijk te configureren om personen toegang te verlenen tot vertrouwelijke gebieden. Als er een inbraak wordt gedetecteerd, wordt het alarm aangegeven op de plattegrond en kan er automatisch een bijhorende live en opgenomen video-stream worden gestart. Tegelijkertijd kunnen verlichting en deuren worden gecontroleerd met één druk op een knop. De aanwezigheid van indringers is gemakkelijk te controleren door over te schakelen naar opgenomen video-streams en via het logbestand kan de gevolgde route opgespoord worden.

 

Toegangscontrole van meerdere sites

Toegangscontrole, gebaseerd op ATS Master en Advisor Advanced systemen biedt volledig beheer in multi-site omgevingen wanneer toegang tot meerdere sites gewenst is. De Advisor Management software maakt het – indien nodig – mogelijk om een specifieke gebruiker toegang te verlenen met behulp van dezelfde of een unieke ID. Dit alles is mogelijk zonder dat de gebruiker toegevoegd hoeft te worden aan elke site of ID.

 

Branddetectie

De Advisor Management software integreert UTC’s nieuwste brandmeldpanelen zowel voor toezicht, alsook het beheer van de brandmeldinstallaties. Zowel FP1200 / 2000 als 2X brandmeldcentrales worden ondersteund. Het biedt de gebruiker een intuïtieve gebruikersinterface met ondersteuning via grafische plannen. Gebeurtenissen worden dynamisch weergegeven op het scherm zodat een brand in ontwikkeling snel gelokaliseerd kan worden. Dit zorgt voor een betere reactietijd bij brand en andere gevaren, en verkleint daarmee de risico’s. Activering van een live videobeeld biedt een overzicht van de situatie. Bijkomende videostreams van aangrenzende gebieden kunnen rechtstreeks worden geselecteerd vanuit de plattegrond. Als een uitslaande brand is ontstaan, kunnen de deuren worden ontgrendeld, signalisatie kan worden geactiveerd en liften kunnen naar de begane grond worden gebracht. De security manager heeft dankzij het overzicht alles onder controle. Wanneer verificatie via het aangesloten videosysteem.

 

Laatste nieuws

Alles bekijken

Na tien minuten al beet - slimme camerabewaking is de toekomst

Sam Lietaert (Campro) over bewakingscamera's in apotheken

Winkelbeveiliging: spectaculaire daling winkeldiefstallen dankzij camerabewaking