Bescherm uw pand en uw goederen tegen een verwoestende brand

Of het nu gaat om een woning, een openbaar gebouw of een bedrijfspand, het is altijd een ramp als uw pand en uw goederen in vlammen opgaan. Vaak is het uw levenswerk en uw droom die stuk gaat, om nog niet te spreken van de financiële schade. Kies daarom voor een degelijke brandbeveiliging in de vorm van brandbeveiliging. Campro levert en installeert betrouwbare oplossingen voor brandbeveiliging in woningen of appartementen, kantoren, bedrijven of publiek toegankelijke gebouwen. De wet van 2012 maakt het zelfs verplicht om in elk pand de nodige branddetectoren aan te brengen.

Wat zijn de mogelijkheden voor brandbeveiliging?

Er wordt samen met u grondig bekeken om welk type gebouw het gaat. Ook de goederen die zich in het gebouw bevinden, zijn van groot belang. Gaat het om makkelijk ontvlambare goederen of eerder goederen die geen vuur vatten maar smeulen en veel rook veroorzaken? Wilt u enkel in het gebouw of ook buiten het gebouw detectoren laten aanbrengen? Kiest u voor een bedraad of een draadloos systeem? En u kunt bijvoorbeeld uw systeem van brandbeveiliging integreren in een ruimer systeem van beveiliging. Combineer bijvoorbeeld uw inbraak- met uw brandbeveiliging. Elk project van brandbeveiliging wordt op maat gemaakt en uitgewerkt. Op die manier krijgt u een degelijk beveiligingssysteem dat helemaal aan uw pand is aangepast.

Kies een professionele firma voor uw brandbeveiliging

Hoe sneller een brand wordt opgespoord, hoe beter. Tijd is zeer belangrijk! Niet elk systeem is geschikt voor om het even welk gebouw of inboedel. Laat u door een professionele firma grondig adviseren. Eens uw gebouw en de inhoud ervan in kaart is gebracht, krijgt u een gedetailleerde offerte voor de installatie van uw beveiligingssysteem. Er wordt een dag afgesproken dat de installatie zal worden uitgevoerd. Dit gebeurt met een eigen installatiedienst. Op die manier is er altijd een volledige controle over de planning en het verloop van de werkzaamheden. De installateurs kennen de gebruikte producten heel goed en daardoor is de kwaliteit van de installatie altijd verzekerd.

Laatste nieuws

Alles bekijken

Na tien minuten al beet - slimme camerabewaking is de toekomst

Sam Lietaert (Campro) over bewakingscamera's in apotheken

Winkelbeveiliging: spectaculaire daling winkeldiefstallen dankzij camerabewaking