Campro installeert alarminstallaties en beveiligingsoplossingen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië van het merk UTC, Carrier, Aritech en de draadloze alarmsystemen via merk AJAX.

Meer dan 10 jaar ervaring met alarmsystemen, zowel bedraad als draadloos.

Uw bedrijfspand, openbare ruimte of uw woning is heel kostbaar voor u. U wilt het dan ook perfect veilig kunnen achterlaten als u dat wilt. Alarmsystemen schrikken inbrekers of vandalen af en waarschuwen u van zodra er iets aan uw pand gebeurt dat niet gewenst is. Maar niet elk alarmsysteem past bij uw pand. Er bestaan diverse soorten alarmsystemen en daarom kiest u best een alarmsysteem dat volledig volgens uw wensen is geconfigureerd. Met zijn brede kennis van diverse alarmoplossingen en gerealiseerde projecten weet Campro perfect een alarmsysteem op uw maat uit te tekenen. U kan bij ons terecht voor

  • Alarminstallaties voor kantoren, bedrijfsgebouwen of openbare ruimtes
  • Alarmoplossingen voor appartementsgebouwen
  • De beveiliging van uw woning of appartement

In nauw overleg configureren we een oplossing die een maximale veiligheid waarborgt. Koppelingen met andere systemen en domotica zijn perfect mogelijk.

Campro levert, installeert en test alarmsystemen zodat u onmiddellijk van een maximale beveiliging geniet. U bent doe-het-zelver? Bestel uw alarmsysteem via onze webshop www.camproshop.com  en ga zelf aan de slag. Aan u de keuze.

Een alarmsysteem laten plaatsen? Hoe gaan wij te werk?

Er wordt samen met u bekeken wat uw alarmsysteem precies moet kunnen. Een alarmsysteem voor een woning of een alarmsysteem voor een appartement moet namelijk aan andere normen voldoen dan een alarmsysteem voor een bedrijf.

U kunt contact opnemen via het invulformulier op de website, via het telefoonnummer +32 (09) 227 94 87 of via het mailadres info@campro.be. U krijgt verregaand advies op basis van een uitgebreide risicoanalyse en er wordt met u de verschillende mogelijkheden besproken. Daarna krijgt u een uitgebreide offerte zodat u onmiddellijk van de diverse alarmsystemen prijzen krijgt. Wij komen op de afgesproken dag uw alarmsysteem installeren en helpen u op weg om het systeem zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Wij werken uitsluitend met onze eigen installatiedienst. Na de installatie kunt u nog altijd beroep doen op onze afterservice. Zo worden er door ons bijvoorbeeld vervangtoestellen geplaatst indien uw alarmsysteem om een of andere reden niet zou functioneren.

Doe het zelf

Als u ervoor kiest om uw alarmsysteem zelf te installeren, neem dan een kijkje in onze webshop www.camproshop.com  U vindt er al het nodige voor een alarmsysteem voor uw bedrijfspand, uw openbare plaats of uw privé woning. U krijgt het nodige advies en een degelijke uitleg over de installatie.

Laat uw bedrijfspand of privé woning niet onbeveiligd achter. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw gebouw met een aangepast alarmsysteem is uitgerust.

Bekijk de verschillende mogelijkheden

Alarmsystemen bestaan in verschillende merken en uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bedraad of draadloos systeem. Wat wilt u precies detecteren: beweging, warmte of glasbreuk bijvoorbeeld? Een combinatie van één of meerdere van deze elementen kan uiteraard ook. Waar wilt u de gegevens opslaan: op een camera, een netwerk video of een digitale video? En welk soort alarm wilt u gebruiken? Kiest u voor een stil alarm, een afschrikkend geluid van een bepaald aantal decibel, of wilt u bijvoorbeeld een mistgenerator? U heeft huisdieren en u wilt niet dat uw alarmsysteem nodeloos afgaat bij elke beweging van uw huisdier? Dit kan perfect ingesteld worden. U heeft ook keuze in slimme alarmsystemen die u aan uw domotica of andere systemen kunt koppelen. Dit zijn slechts een paar mogelijkheden van de systemen. Laat u voldoende adviseren vooraleer u uw keuze maakt. We werken met A-merken Aritech, UTC, Carrier en AJAX voor draadloze oplossingen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Het belangrijkste aan alarmsystemen is dat u er op elk moment van de dag kunt op vertrouwen. Als u een alarmsysteem in uw kantoor heeft, wilt u onmiddellijk gewaarschuwd worden bij inbraak. Kiest u voor een professioneel alarmsysteem voor uw woning omdat u vaak weg bent? Dan verwacht u dat dit altijd functioneert zoals het hoort. Daarom kiezen wij enkel voor degelijke en geteste alarmsystemen en u krijgt de nodige garanties.

Laatste nieuws

Alles bekijken

Na tien minuten al beet - slimme camerabewaking is de toekomst

Sam Lietaert (Campro) over bewakingscamera's in apotheken

Winkelbeveiliging: spectaculaire daling winkeldiefstallen dankzij camerabewaking