Camerabewaking / camerabeveiliging

Het aantal inbraken of gevallen van vandalisme neemt alsmaar toe. Uw huis of bedrijf uitrusten met camerabewaking is tegenwoordig geen overbodige luxe meer.

Alarmsystemen / alarmbeveiliging

Uw bedrijfspand, openbare ruimte of uw woning is heel kostbaar voor u. U wilt het dan op elk moment van de dag ook perfect veilig kunnen achterlaten als u dat wilt.

Brandbeveiliging

Of het nu gaat om een woning, een openbaar gebouw of een bedrijfspand, het is altijd een ramp als uw pand en uw goederen in vlammen opgaan.

Toegangscontrole

Toegangscontrole is ook één van de belangrijkste elementen in het veilig houden van uw bedrijfspand, parking, woning of appartementsgebouw.

Tijdregistratie

Op zoek naar een professionele oplossing van een lokale leverancier die de Belgische ondernemingscultuur kent? Campro kan u begeleiden bij uw keuze!

WiFi-oplossingen

Anytime, anywhere online. Uw bezoekers appreciëren wifi. Bekijk samen met een Campro-adviseur de mogelijkheden van uw eigen wifree / wifi-netwerk, zowel in- als outdoor.

Geïntegreerde oplossingen

Voor een maximale bewaking en beveiliging kiezen bedrijven of overheid steeds vaker voor een mix van oplossingen. Laat u bijstaan voor uw bewakingsplan.

Track & trace

Volg uw fleet via een gebruiksvriendelijke platform waar u ook bent. Kies voor een efficiënte tracking van al uw voertuigen en een gedetailleerde rapportering.

Security

Voor security zijn wij actief op het gebied van industriële bewaking, event security & bodyguarding.