• Deurtelefoon met camera

Codeklavier, badgelezer of fingerprint scanner: Campro helpt u kiezen

Dagdagelijks worden er meldingen gemaakt van personen die zich ongewild toegang verschaffen tot bedrijven en privé woningen. Toegangscontrole is dan ook één van de belangrijkste elementen in het veilig houden van uw bedrijfspand, parking, woning of appartementsgebouw. Het geeft u de volledige controle over wie tot welke plaatsen toegang krijgt in uw pand. Toegangscontrole kan op heel wat verschillende manieren. Campro verdeelt en installeert diverse systemen voor toegangscontrole.

 • Eenvoudige oplossingen voor particuliere woningen of appartementen
 • Betrouwbare toegangsbewaking voor parkings, kantoren of bedrijfsgebouwen
 • Tot slimme systemen voor hoogbeveiligde gebouwen of ruimtes

Zo bepaalt u op elk moment wie, waar en wanneer binnen mag.

Toegangscontrole voor wie verder denkt

Installaties voor toegangsbeveiliging worden vaak gecombineerd met andere onderdelen van een globale bewakings- of beveiligingsoplossingen. Campro adviseert u graag over integratiemogelijkheden met tijdsregistratie, camerabewaking of zelfs nummerplaatherkenning.

Kies een op maat ontworpen toegangscontrole

Er zijn talloze systemen van toegangscontrole. Wij kiezen ervoor om enkel met gerenommeerde merken te werken zoals UTC, Syntegro en Paxton. Deze merken worden eventueel onderling met elkaar gecombineerd. Zo krijgt u de toegangscontrole die volledig aan uw situatie is aangepast. Of het nu gaat om een kleine woning, een enorm appartementsgebouw, parkings of een bedrijvencomplex, er is voor iedere toegangscontrole een aangepast oplossing.

 • Wenst u voor uw privé woning enkel een toegangscontrole aan uw deur? Is uw woning door een muur omgeven en kiest u enkel voor een toegangscontrole aan de poort? Wenst u als bedrijfsleider een volledig toegangscontrolesysteem voor verschillende gebouwen, afdelingen of bepaalde zones binnen uw firma?
 • Over hoeveel deuren en hoeveel bezoekers gaat het?
 • Kiest u voor toegang met badge, fingerprint scanner of met een codeklavier?
 • Gaat u voor slimme toegangscontrole die vanop PC of via andere systemen beheerd wordt?
 • Wenst u uw toegangscontrole te koppelen aan bijvoorbeeld tijdsregistratie voor werknemers, nummerplaatherkenning en/of camerabewaking?
 • Welke rapporten wenst u uit het systeem te kunnen halen?
 • Wilt u bijvoorbeeld van bezoekers een historiek van vorige bezoeken kunnen opvragen?

Deze en nog heel wat andere mogelijkheden worden met u besproken zodat u perfect dat toegangscontrolesysteem heeft dat passend is bij uw woning of bedrijf.

 • Deurtelefoon met camera
Vraag vrijblijvend advies
 • Deurtelefoon met camera

Vraag vrijblijvend advies

Offerte, bestelling en installatie

Uw pand, appartementsgebouw, parking of privéwoning wordt eerst volledig in kaart gebracht. Er wordt naar u geluisterd en er wordt bepaald waar u welke toegangscontrole wenst. Daarna krijgt u een offerte zodat u onmiddellijk een overzicht hebt over het kostenplaatje. Wij werken uitsluitend met onze eigen installatiedienst, waardoor de kosten gedrukt worden. De installatie gebeurt op een dag die u zelf uitkiest. Bij het installeren krijgt u de nodige uitleg hoe het systeem werkt, zodat u er onmiddellijk kunt op vertrouwen. U kunt ook na de installatie bij ons terecht voor de afterservice.

Voor doe-het-zelvers

Misschien bent u technisch aangelegd en wilt u zelf uw toegangscontrole installeren? Dat kan perfect. Ga hiervoor kijken naar de webshop. U vindt er al het nodige materiaal en u krijgt een grondige uitleg voor de installatie.

Op elk moment weten wie er zich waar in uw pand bevindt is belangrijk. Wij willen deze zorg uit uw handen nemen. Samen met u installeren wij het toegangscontrolesysteem dat voor 100% doet wat het voor u moet doen.

Kies de toegangscontrole die uw verwachtingen invult

Van drukknop tot fingerprint

Elke oplossing met z'n voor- en nadelen. Wij helpen u kiezen.
Vraag informatie

Draadloos of bekabeld

Kies in functie van uw beveiligingsniveau en structuur van uw gebouw.
Vraag informatie

Van 1 deur tot grote gebouwen

Koppel toegangscontrole aan tijdsregistratie, camerabewaking, …
Vraag informatie

Geïntegreerde oplossingen

Koppel toegangscontrole aan tijdsregistratie, camerabewaking, ...
Vraag informatie

Waarom uw toegangscontrole via Campro?

Het gewenste beveiligingsniveau en de structuur van uw gebouw bepalen de mogelijkheden voor toegangscontrole. Campro-adviseurs zijn getraind in het stellen van de goede vragen. In combinatie met een jarenlange ervaring zorgen ze ervoor dat u niets uit het oog verliest.

Vraag advies
We omschrijven perfect wat u mag verwachten en wat het u zal kosten. Zo kunt u bewuster beslissen over uw oplossing voor toegangscontrole.

Vraag een offerte
We hoeven niet rond de pot te draaien: hoewel Campro kiest voor kwaliteitsvolle systemen voor toegangscontrole kunnen mechanische, elektronische of digitale componenten soms dienst weigeren. Ons uitgangspunt? Ook in dergelijke noodsituatie kunt u op ons rekenen zodat uw woonplaats, bedrijf of openbare ruimte maximaal toegankelijk is. Ons serviceteam staat garant voor snelle interventies en plaatst desgevallend vervangtoestellen.

Vraag informatie
Innovaties in de sector van toegangscontrole volgen elkaar snel op. Campro beschikt over getrainde installateurs die hun producten tot in de puntjes kennen. Sinds 2004 hebben we talrijke oplossingen geïnstalleerd waardoor we een brede ervaring opdeden. Van die ervaring kunt u genieten.

Vraag naar onze installatiemogelijkheden
U bent technisch aangelegd en installeert uw oplossing voor toegangscontrole graag zelf? Geen probleem: op onze e-shop vindt u alle componenten voor een goede beveiliging van uw pand of openbare ruimte. U twijfels tussen product A en B? Geen probleem: vraag ons advies.

Naar de e-shop