Maak het inbrekers moeilijk: ga voor een totale inbraakbeveiliging

U hoort het meer en meer: er wordt regelmatig ingebroken. Zowel winkels, appartementen, bedrijven en openbare gebouwen zijn niet meer veilig voor mensen met slechte bedoelingen. Hoe beter u uw pand en inboedel beveiligt, hoe moeilijker inbrekers het krijgen. Het begint al bij het afschrikken van inbrekers. Daarnaast zijn bijvoorbeeld camarabewaking, degelijke sloten en alarmsystemen een grote hulp. Bekijk samen met ons welke systemen voor uw pand het meest geschikt zijn. U kunt ons hiervoor contacteren op het nummer +32 (0)9 227 94 87, via mail (info@campro.be) of via het invulformulier op onze website. U krijgt advies en een zeer uitgebreide offerte.

Inbraakbeveiliging op maat voor u

Inbraakbeveiliging voor een appartement vraagt een andere aanpak dan inbraakbeveiliging voor bedrijven. Inbraakbeveiliging voor een winkel is dan weer anders. Het is belangrijk om eerst de situatie te bekijken om dan een inbraakbeveiligingssysteem op maat te ontwerpen en te installeren. Hoe meer de beveiliging is aangepast aan uw situatie, hoe efficiënter ze zal werken.

Inbraakbeveiliging voor bedrijven

Voor bedrijven bestaan er een aantal specifieke systemen om inbraak te voorkomen.

  • Toegangscontrole waarbij iedere werknemer een badge krijgt. Elke persoon wordt maar in die zones toegelaten waar hij of zij mag komen. Of er kan aan bepaalde deuren een toegangscontrole met klavier (toegangscode) of fingerprint scanner geïnstalleerd worden.
  • Tijdsregistratie is een andere vorm van controle. U weet op elk moment precies wie zich in uw pand bevindt.
  • Inbraakbeveiliging met camera is een zeer efficiënt systeem. Camerabewaking met registratie kan heel wat problemen voorkomen. Inbrekers zijn eerder geneigd om panden met camerabewaking te vermijden. Mocht er toch een inbraak geweest zijn, kunt u altijd de beelden raadplagen en kunnen de daders eventueel opgespoord worden.
  • Een ander systeem van inbraakbeveiliging kan zich meer specifiek richten op inbraakbeveiliging van ramen en deuren. Dit zijn vaak de meest kwetsbare delen van een bedrijfspand. Hier wordt bijvoorbeeld gewerkt met bewegings- en/of glasbreukdetectoren.
  • Als u bij inbraakbeveiliging een alarmsysteem kiest, heeft u verschillende mogelijkheden. Het alarm kan bijvoorbeeld ter plaatse veel lawaai maken zodat inbrekers afgeschrikt worden. Of er kan een mistgenerator in werking treden. Of er kan onmiddellijk een signaal naar een centrale gaan, zodat de nodige acties worden ondernomen.

Dit zijn slechts één van de vele mogelijkheden, en de verschillende systemen zijn uiteraard met elkaar te combineren. Vraag uitgebreid advies zodat u hét perfecte systeem voor uw bedrijf kunt installeren.

  • Dome camera - speed dome & fixed dome
  • RSI-group alarmsysteem

Inbraakbeveiliging voor particulieren

Verschillende van bovenstaande systemen zijn ook toepasbaar op particuliere woningen. Ook u als particulier kunt camerabewaking, toegangscontrole, inbraakbeveiliging aan uw ramen en deuren en/of alarmsystemen plaatsen aan uw huis of appartement. Er bestaan systemen die u van op afstand kunt beheren en er bestaan systemen die meldingen doorgeven aan een centrale dienst. De mogelijkheden zijn hier ook oneindig. Vraag ons advies, wij bekijken zorgvuldig wat u precies wenst en wij geven u raad.

Uw inbraakbeveiliging combineren met brandbeveiliging?

Denk, naast uw inbraakbeveiliging, ook aan brandbeveiliging. Vaak zijn deze twee systemen makkelijk met elkaar te combineren en worden ze samen beheerd. Zo kan bijvoorbeeld de installatie van beide systemen in één keer gedaan worden. Anderzijds kunnen de meldingen, zowel voor brand als voor inbraak, door één centrale dienst beheerd worden. Vraag ook voor deze combinatie ons advies en/of een uitgebreide offerte. Hoe meer uw pand beveiligd is, hoe minder zorgen u heeft en hoe meer u zich op andere (aangename) dingen kunt richten.

Geïntegreerde oplossingen voor beveiliging van elke omgeving

Start met een plan

I.f.v. uw verwachtingen en locatie tekenen we een bewakingsplan uit.
Vraag informatie

Er zit meer in een mix

Wij helpen u de schade door inbraak, brand of vandalisme te minimaliseren.
Vraag informatie

Integreren is goedkoper

Eén geïntegreerde oplossing beheert u makkelijker dan verschillende losstaande systemen.
Vraag informatie

Toekomstgericht

We helpen u kiezen voor oplossingen die ook binnen 5 jaar nog relevant zijn.
Vraag informatie

Waarom inbraakbeveiliging toevertrouwen aan Campro?

Producenten van bewakingscamera’s, alarmsystemen, oplossingen voor toegangscontrole of tijdregistratie, brand- en co-detectie-oplossingen komen voortdurend met nieuwe, verbeterde modellen op de markt. Campro is actief sinds 2004 en koppelt expertise van de oudere systemen aan kennis van het huidige aanbod en inzicht in de nieuwste mogelijkheden. Technologische mogelijkheden laten steeds meer een integratie van oplossingen toe. Campro wil uw partner zijn die u doorheen de talrijke mogelijkheden begeleidt.

Vraag advies
We omschrijven perfect wat u mag verwachten en wat het u zal kosten. Zo kunt u bewuster beslissen over uw investering.

Vraag een offerte
We hoeven niet rond de pot te draaien: hoewel Campro kiest voor kwaliteitsvolle producten kunnen mechanische, elektronische of digitale componenten soms dienst weigeren. Ons uitgangspunt? Ook in dergelijke noodsituatie kunt u op ons rekenen. Ons serviceteam staat garant voor snelle interventies en plaatst desgevallend vervangtoestellen.

Vraag informatie
Innovaties in de sector van alarmsystemen volgen elkaar snel op. Campro beschikt over getrainde installateurs die hun producten tot in de puntjes kennen. Sinds 2004 hebben we talrijke oplossingen geïnstalleerd waardoor we een brede ervaring opdeden. Van die ervaring kunt u genieten.

Vraag naar onze installatiemogelijkheden
U bent technisch aangelegd en installeert uw oplossing graag zelf? Geen probleem: op onze e-shop vindt u alle componenten voor een goede beveiliging van uw pand of openbare ruimte. U twijfelt tussen product A en B? Geen probleem: vraag ons advies.

Naar de e-shop