Specialisatie:

 • Kantoren
 • Werven en bedrijfsgebouwen
 • Winkels en publieke ruimtes
 • Evenementen

U krijgt:

 • Doordacht advies
 • Een heldere offerte
 • Een professionele installatie
 • Een vlotte after sales
 • Meer weten? Een offerte?

Campro installeert brand- of CO-detectie oplossingen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië

Brandbeveiliging

 • brandbeveiliging
 • brandbeveiliging
 • brandbeveiliging
 • brandbeveiliging
Vraag vrijblijvend advies

Bescherm uw pand en uw goederen tegen een verwoestende brand

Of het nu gaat om een woning, een openbaar gebouw of een bedrijfspand, het is altijd een ramp als uw pand en uw goederen in vlammen opgaan. Vaak is het uw levenswerk en uw droom die stuk gaat, om nog niet te spreken van de financiële schade. Kies daarom voor een degelijke brandbeveiliging in de vorm van brand- en CO-detectie. Campro levert en installeert betrouwbare oplossingen voor brand- of CO-detectie in woningen of appartementen, kantoren, bedrijven of publiek toegankelijke gebouwen. De wet van 2012 maakt het zelfs verplicht om in elk pand de nodige branddetectoren aan te brengen.

Wat zijn de mogelijkheden voor brandbeveiliging?

Er wordt samen met u grondig bekeken om welk type gebouw het gaat. Ook de goederen die zich in het gebouw bevinden, zijn van groot belang. Gaat het om makkelijk ontvlambare goederen of eerder goederen die geen vuur vatten maar smeulen en veel rook veroorzaken? Wilt u enkel in het gebouw of ook buiten het gebouw detectoren laten aanbrengen? Kiest u voor een bedraad of een draadloos systeem? En u kunt bijvoorbeeld uw systeem van brandbeveiliging integreren in een ruimer systeem van beveiliging. Combineer bijvoorbeeld uw inbraak- met uw brandbeveiliging. Elk project van brand- of CO-beveiliging wordt op maat gemaakt en uitgewerkt. Op die manier krijgt u een degelijk beveiligingssysteem dat helemaal aan uw pand is aangepast.

 • brandbeveiliging
 • brandbeveiliging
 • brandbeveiliging
 • brandbeveiliging
Vraag vrijblijvend advies
 • brandbeveiliging
 • brandbeveiliging
 • brandbeveiliging
 • brandbeveiliging
Vraag vrijblijvend advies

Kies een professionele firma voor uw brandbeveiliging

Hoe sneller een brand wordt opgespoord, hoe beter. Tijd is zeer belangrijk! Niet elk systeem is geschikt voor om het even welk gebouw of inboedel. Laat u door een professionele firma grondig adviseren. Eens uw gebouw en de inhoud ervan in kaart is gebracht, krijgt u een gedetailleerde offerte voor de installatie van uw beveiligingssysteem. Er wordt een dag afgesproken dat de installatie zal worden uitgevoerd. Dit gebeurt met een eigen installatiedienst. Op die manier is er altijd een volledige controle over de planning en het verloop van de werkzaamheden. De installateurs kennen de gebruikte producten heel goed en daardoor is de kwaliteit van de installatie altijd verzekerd.

Advies en dienst na-verkoop

U bent zelf niet zo thuis in deze materie? Geen nood, er wordt degelijk advies gegeven. Zo krijgt u inzicht in bijvoorbeeld de wettelijke bepalingen. Er wordt voor de nodige certificaten gezorgd zodat u ook qua regelgeving in orde bent. De service na de verkoop is uiteraard ook van cruciaal belang. U staat er niet alleen voor. In geval uw beveiligingssysteem niet voor 100% functioneert, krijgt u een snelle after-service en desnoods worden er vervangingstoestellen geplaatst.

Ook voor doe-het-zelvers

Als u technisch bent aangelegd, kunt u overwegen om de installatie zelf te doen. U krijgt de nodige adviezen over het materiaal, de toestellen en hoe u de installatie moet uitvoeren.

Brand- of co-detectie voor elk type gebouw

Bedraad of draadloos

Inzetbaar voor elk type gebouw of openbare ruimte
Vraag informatie

Types detectoren

Wij analyseren en adviseren. Meer dan 10 jaar ervaring.
Vraag informatie

Eigen installatiedienst

Campro werkt met lokale adviseurs en installeert over heel België
Vraag informatie

Geïntegreerde oplossingen

Integreer brand- of CO-detectie in uw ruimere beveiligingsaanpak
Vraag informatie

Waarom brand- of CO-detectie via Campro?

Bent u niet echt thuis in de wereld van branddetectie, rookmelders of CO-detectoren? Het aanbod kan overwelmend zijn. Foutieve keuzes kunnen grote gevolgen hebben. Campro creëert duidelijkheid in het brede aanbod van mogelijkheden.

Vraag advies
We omschrijven perfect wat u mag verwachten en wat het u zal kosten. Zo kunt u de keuze voor uw detectiesysteem voor brand of CO makkelijk afzetten tegen de (financiële) risico’s van een brand of CO-intoxicatie.

Vraag een offerte
We hoeven niet rond de pot te draaien: hoewel Campro kiest voor kwaliteitsvolle branddetectie- en CO-detectie-systemen kunnen mechanische, elektronische of digitale componenten soms dienst weigeren. Ons uitgangspunt? Ook in dergelijke noodsituatie kunt u op ons rekenen zodat uw woonplaats, bedrijf of publieke ruimte een minimale tijd onbeveiligd staat. Ons serviceteam staat garant voor snelle interventies en plaatst desgevallend vervangtoestellen.

Vraag informatie
Innovaties in de sector van detectiesystemen voor brand of co volgen elkaar snel op. Campro beschikt over getrainde installateurs die hun producten tot in de puntjes kennen. Sinds 2004 hebben we talrijke oplossingen geïnstalleerd waardoor we een brede ervaring opdeden. Van die ervaring kunt u genieten.

Vraag naar onze installatiemogelijkheden
U bent technisch aangelegd en installeert uw branddetectie- of co-detectie-systeem graag zelf? Geen probleem: op onze e-shop vindt u alle componenten voor een goede beveiliging van uw pand of openbare ruimte. U twijfelt tussen product A en B? Geen probleem: vraag ons advies.

Naar de e-shop