Campro installeert alarminstallaties en beveiligingsoplossingen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië

  • RSI-group alarmsysteem

Meer dan 10 jaar ervaring met alarmsystemen

Met zijn brede kennis van diverse alarmoplossingen en gerealiseerde projecten weet Campro perfect een alarmsysteem op uw maat uit te tekenen. U kan bij ons terecht voor

  • alarminstallaties voor kantoren, bedrijfsgebouwen of openbare ruimtes
  • alarmoplossingen voor appartementsgebouwen
  • de beveiliging van uw woning of appartement

In nauw overleg configureren we een oplossing die een maximale veiligheid waarborgt. Koppelingen met andere systemen en domotica zijn perfect mogelijk.

Campro levert, installeert en test alarmsystemen zodat u onmiddellijk van een maximale beveiliging geniet. U bent doe-het-zelver? Bestel uw alarmsysteem via onze webshop en ga zelf aan de slag. Aan u de keuze.

Een hoger veiligheidsniveau met de juiste alarmoplossing

Winkelbeveiliging: spectaculaire daling winkeldiefstallen dankzij camerabewaking

Vooral de daling in Brugge en Kortrijk valt op, respectievelijk -21,13% en -48,12%. Volgens Unizo heeft dit te maken met de inzet van videobewakingsapparatuur. Continue reading “Winkelbeveiliging: spectaculaire daling winkeldiefstallen dankzij camerabewaking” »

Video-demo-series: hoe 1 fish eye-camera meerdere beveiligingscamera’s vervangt

Deze video vergelijkt de camerabeelden van 3 types beveiligingscamera’s. De fish eye camera is de enige beveiligingscamera die de hele ruimte voortdurend in de gaten houdt. Ideaal voor alarmsystemen met camerabewaking voor winkels of een open inkom- of ontvangstruimte. Continue reading “Video-demo-series: hoe 1 fish eye-camera meerdere beveiligingscamera’s vervangt” »

Alarmsystemen met camerabewaking worden nog beter dankzij nieuwste IP-camera’s

Geovision lanceert dit najaar en volgend jaar zo’n 25 nieuwe netwerkcamera’s of IP-camera’s voor de beveiliging van winkels, kantoren, bedrijven of publiek toegankelijke ruimtes. Als verdeler van Geovision laat deze innovatie Campro beveiliging toe om nog beter op uw bewakingsbehoeften in te spelen met de juiste beveiligingsoplossing én beveiligingscamera. Alarmsystemen worden hierdoor performanter en veiliger dan ooit. Continue reading “Alarmsystemen met camerabewaking worden nog beter dankzij nieuwste IP-camera’s” »

Een alarmsysteem voor elke omgeving

Bedraad of
draadloos

Inzetbaar voor elk type gebouw of openbare ruimte
Vraag informatie

Diverse types
detectoren

Beweging, glasbreuk, warmte, ... Wij analyseren en adviseren.
Vraag informatie

Diverse opslag-
mogelijkheden

Op de camera, network video recorder of digital video recorder
Vraag informatie

Diverse soorten
afschrikking

Een stil alarm, decibels aan het werk, mistgeneratoren, ...
Vraag informatie

Waarom uw alarmsysteem via Campro?

Kiest u alleen voor een bewegingsdetector of moet u ook een glasbreukdetector overwegen? Reageert de oplossing die u voor ogen heeft niet te pas en te onpas op voorbijlopende dieren? En u hebt gehoord dat professionele inbrekers draadloze systemen makkelijk onklaar maken? De Campro-adviseurs stellen gerichte vragen, analyseren uw locatie en risico’s en weten tussen de verschillende opties een veilige alarmoplossing aan u voor te stellen.

Vraag advies
We omschrijven perfect wat u mag verwachten en wat het u zal kosten. Zo kunt u de keuze voor uw alarmsysteem makkelijk afzetten tegen de (financiële) risico’s van een inbraak of brand.

Vraag een offerte
We hoeven niet rond de pot te draaien: hoewel Campro kiest voor kwaliteitsvolle alarmsystemen kunnen mechanische, elektronische of digitale componenten soms dienst weigeren. Ons uitgangspunt? Ook in dergelijke noodsituatie kunt u op ons rekenen zodat uw woonplaats, bedrijf of openbare ruimte een minimale tijd onbeveiligd staat. Ons serviceteam staat garant voor snelle interventies en plaatst desgevallend vervangtoestellen.

Vraag informatie
Innovaties in de sector van bewaking en beveiliging volgen elkaar snel op. Campro beschikt over getrainde installateurs die hun producten tot in de puntjes kennen. Sinds 2004 hebben we talrijke alarmoplossingen geïnstalleerd waardoor we een brede ervaring opdeden. Van die ervaring kunt u genieten.

Vraag naar onze installatiemogelijkheden
U bent technisch aangelegd en installeert het alarmsysteem graag zelf? Geen probleem: op onze e-shop vindt u alle componenten voor een goede beveiliging van uw pand of openbare ruimte. U twijfelt tussen product A en B? Geen probleem: vraag ons advies.

Naar de e-shop